Honda Indy Grand Prix of Alabama

April 24 - 26, 2015

Birmingham, Alabama

Event Schedule

 

        

Click here for printable version.

FRIDAY, APRIL 24

6:30 am - 8:00 am: Paddock Load In for Verizon IndyCar Series Teams

8:00 am – 8:30 am: PWC GTS Practice 1 (30 min.)

8:45 am – 9:15 am: PWC GT Practice 1 (30 min.)

9:30 am – 10:00 am: USF2000 Practice (30 min.)

10:15 am – 10:45 am: PRO MAZDA Practice (30 min.)

11:00 am – 11:45 am: Indy Lights Part 1 (45 min.)

12:00 pm – 12:30 pm: PWC GTS Practice 2 (30 min.)

12:45 pm – 1:15 pm: PWC GT Practice 2 (30 min.)

1:30 pm – 2:00 pm: USF2000 Practice 2 (30 min.)

2:15 pm – 2:45 pm: PRO MAZDA Practice 2 (30 min.)

3:00 – 3:45 pm: Indy Lights Part 2 (45 min.)

4:00 pm – 4:30 pm: PWC GTS Qualifying (30 min.)

4:45 pm – 5:15 pm: USF2000 Qualifying (30 min.)

5:30 pm – 6:00 pm: PRO MAZDA Qualifying (30 min.)

6:05 pm – 7:10 pm: INDYCAR Track Walk / NO VEHICLES

 

SATURDAY, APRIL 25

8:00 am: Verizon IndyCar Series Driver, Team Manager Meeting

8:00 am – 8:45 am: PWC GT Qualifying (45 min.)

8:30 am: PR Rep Meeting

9:00 am – 10:00 am: Verizon IndyCar Series Practice 1 (1 Hr.)

10:15 am – 11:00 am: INDY LIGHTS Qualifying (45 min.)

11:15 am – 12:15 pm: PWC GTS Race 1 GTS (1 Hr.)

12:30 pm – 1:15 pm: Verizon IndyCar Series Practice 2 (45 Min.)

1:30 pm – 2:10 pm: USF2000 Race 1 (40 min.)

2:15 pm – 3:15 pm: Autograph Session – INDYCAR Fan Village (1 Hr.)

2:25 pm – 3:05 pm: PRO MAZDA Race 1 (40 min.)

3:20 pm – 4:00 pm: INDY LIGHTS Race 1 (40 min.)

4:15 pm – 5:30 pm: Verizon IndyCar Series Qualifying / Firestone Fast 6 (75 min.)

5:45 pm – 6:00 pm: PWC GT Pre Race (15 min.)

6:00 pm – 7:00 pm: PWC GT Race 1 (1 Hr.)

 

SUNDAY, APRIL 26

8:00 am – 9:00 am: 2 Seater & Event Car Rides (1 Hr.)

9:05 am – 9:45 am: USF2000 Race 2 (40 min.)

10:00 am: Verizon IndyCar Series Driver, Team Manager Meeting

10:00 am – 10:40 am: PRO MAZDA Race 2 (40 min.)

11:00 am – 11:30 am: Warm Up (30 min.)

11:53 am - 12:00pm: DSYE Green Flag

12:00 pm – 1:00 pm: INDY LIGHTS Race 2 (40 Laps)

1:25 pm: WU / Final Car Check (1:25pm Final)

1:30 pm: Push Out / Verizon IndyCar Series Pre-Race

1:50 pm: Cars to Grid

2:00 pm: Driver Introductions

2:00 pm – 5:00 pm: NBCSN Broadcast Window

2:30 pm – 2:37 pm: DSYE Green Flag – Verizon IndyCar Series Race (90 Laps)

3:45 pm – 4:30 pm: Post Race (Est.)

4:15 pm – 4:30 pm: PWC GT Pre Race (15 min.)

4:30 – 5:30 pm: PWC GT Race 2 (1 hr.)

5:45 pm – 6:00 pm: PWC GTS Pre Race (15 min.)

6:00 pm – 6:50 pm: PWC GTS Race 2 (50 min.)